Onderdelen Express

Heb jij je rijbewijs? Dan zoeken we jou voor onze ‘Onderdelen Express’!

Bij L. van Vliet Vorkheftrucks zijn er dagelijks 11 servicebussen op de weg om onderhoud, keuringen en reparaties uit te voeren. Een aantal van deze Servicebussen worden door onze ‘Onderdelen Express’ in de avond voorzien van verse onderdelen.

Als ‘Onderdelen Express’-chauffeur vertrek je met de VW CADDY vanaf de Heulweg in Pijnacker en rij je naar ca 5. afleveradressen in de omgeving. De totale rit is ca 80 km en de tijdsbesteding is gemiddeld 1,5 tot 2 uur. De onderdelen moeten op werkdagen tussen 18:00u en 23:00u bezorgt zijn; je mag zelf bepalen welke dagen en tijd jou het beste past!

Bij Van Vliet draait het om ‘Mensen en Machines’, wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar ook voor de tevredenheid van onze medewerkers. Met Hollandse nuchterheid zorgen we er al bijna 45 jaar voor, dat het interne transport bij onze klanten ‘op rolletjes’ verloopt. We zijn een gezond en compact familiebedrijf met het leveren van kwaliteit als sterke basis. Onze wereld van ‘Material Handling’ is continue in beweging; dus er is altijd werk genoeg! Door de platte organisatie zijn de lijnen kort en ben je ook een belangrijke schakel in de bedrijfsvoering. Uiteraard ontvang je een prima salaris, inclusief aantrekkelijke pensioenregeling en secundaire voorwaarden.

Van Vliet is continue in ontwikkeling en bezig met haar toekomst! In 2023 is het bedrijfspand uitgebreid naar 6500 m2. De kantoren, het onderdelen magazijn en de opslagruimte zijn hiermee klaar voor prettig en efficiënt werken.

Wat levert het op?

Standaard duurt de rit 1,5 tot 2 uur, daarvoor ontvang je bruto €  30,00 per keer. Duurt de rit een keer langer dan 2 uur, dan krijg je dit uitbetaald volgens het minimum jeugdloon.

Wat vragen wij?

Uiteraard ben je in het bezit van rijbewijs B, kan je goed zelfstandig autorijden en ben je ook accuraat in het bezorgen van de juiste onderdelen in de juiste servicebus.

Interesse? Leuk en welkom!

  • Solliciteer hier!
  • Bezoek ons zonder afspraak tijdens de ‘werken-bij-lvanvliet’-inloopuren (elke dinsdag en donderdag tussen 15:00 en 17:00u)
  • Neem contact op met Janco de Witt via telefoon: 015-3693265 of mail naar hrm@lvanvliet.nl

L. van Vliet Vorkheftrucks: Mensen en Machines